Vilka är vi?

Vår historia går tillbaka till 2016

Om oss

Vi startade 20016 vårt butik på nätet, men eftersom efterfrågan på catering eventer öka under 2018 gjorde vi det stora steget att expandera vår verksamhet.

Greek Deli står för er catering i Göteborg, finns alla möjligheter att fokusera på gästerna eller festföremålet. Oavsett vad du beställer från vårt catering menyer på Greek Deli, ingår fri leverans vid den tidpunkt som passar dig bäst.

För oss är traditionell grekisk matlagning både en passion och ett yrke. Vi är hängivna kockar som brinner för gästernas helhetsupplevelse. Oavsett om du söker hjälp med en rik grekiskbuffé för bröllopscatering såsom en bröllopsbuffé eller catering för fest, födelsedagsfester, eller lättare plockmat under vernissage, kan vi erbjuda smakupplevelser och förstklassig service.

Greek Deli
Hur man gör ett grekiskt kaffe
Hur man gör ett grekiskt kaffe

Huvudverktyget för att göra grekiskt kaffe är den så kallade vattenkokaren, där blandningen av vatten måste kokas (nästan), med kaffe och socker som vi blandar.

Fördelarna med grekisk olivolja

Olivträdet har en lång historia i grekisk kultur och liv sedan de tidiga åldrarna. Olivolja har varit en väsentlig del av grekernas liv, vilket ger dem både hälsa och rikedom.

Med Melomakarona varje hus luktar som jul.
"Melomakarona" grekiska julkakor

Melomakarona är en av de mest populära godsakerna i hela Grekland under julhelgen och deras intensiva hemtrevliga lukt gör att varje hus luktar som jul.